events

Uw event wordt een echt evenement

Karabas Communication is geen eventbureau. Maar we zijn de laatsten om het belang ervan te onderschatten. Experience of eventmarketing is nu eenmaal een intrinsiek onderdeel van de marketingmix. Door de consument onder te dompelen in een onvergetelijke ervaring creëert u vanzelf een nauwere band tussen uw publiek en uw merk, uw organisatie, uw initiatief. Idem voor uw zakencontacten en uw interne en externe medewerkers. Ook met hen kunt u, via een unieke beleving, hechtere contacten smeden.

Een event is meer, moet meer zijn dan ‘een gebeuren’. Of het nu gaat om een congres, een productlancering, een opendeurdag of een jubileumfeest, een incentive, een teambuilding, de start of het orgelpunt van een social media- en/of pr-campagne, … een geslaagd event creëert positieve emoties die zoveel effectiever zijn dan, pakweg, een Facebook advertentie of een direct mailing campagne.

Karabas Communication wil ook dat facet van uw communicatie op de best mogelijke manier helpen organiseren en verlopen. Met de hulp van eventspecialisten die hun sporen in de belevingseconomie hebben verdiend, meedenken met de klant maar de normaalste zaak van de wereld vinden en net als u gebrand zijn op het best mogelijke resultaat.

BtoC, BtoB, binnen uw eigen organisatie, nationaal, regionaal, éénmalig of terugkerend … Elk event wordt samen met u gepland, op het getouw gezet en opgevolgd. Op maat van uw budget, in lijn met uw bedrijfscultuur en uw intentie(s), lees: constructief en effectief.

Good marketing makes the company look smart.
Great marketing makes the customer feel smart.

Realisaties

Referenties

Fotografie