online marketing

May the webforce be with you

De virtuele wereld is de nieuwe realiteit. Steeds meer consumenten kopen producten, boeken hun vakanties, volgen het nieuws, beleven hun vrije tijd, informeren zich en communiceren via het internet. Wat betekent dat voor u? En wat kan het voor uw business betekenen? Is uw website nog up-to-date? Functioneert uw webshop wel naar behoren of overweegt u om er een op te starten? Is het nuttig om social media in uw marketingmix te integreren, en zo ja, welke? Hoe optimaliseert u uw e-mailcampagnes? En vooral: hoe gaat u om met alle aanbevelingen en voorstellen waarmee u vandaag de dag wordt overstelpt? Hoe adverteert u het best op het web? SEO, SEA en/of Real Time Bidding inschakelen? Hoe start u een actieve online conversatie op met uw klanten en prospects?

Karabas Communication volgt de razendsnelle evolutie in de digitale communicatie op de voet, met de steun van ervaren online marketeers pur sang, IT-specialisten, webdesigners en SEO/SEA writers. Zo kunnen we u op de hoogte houden van de opportuniteiten, de mogelijkheden en de nieuwe communicatietools op het internet. En u op die manier helpen om online de juiste doelgroep te bereiken, bezoekers te converteren naar klanten, klanten naar fans en fans naar kopers. Op basis van een vooropgestelde return on investment (ROI). Met een hoge Google ranking als uitgangspunt en binnen een haalbaar budget.

Online marketing tastbaar maken, de ‘lucht’ eruit halen en vervangen door pure zuurstof voor uw merk, uw business, uw organisatie. Dat is zo’n beetje waar het Karabas Communication om gaat. Met de nadruk op constructief en effectief, dat spreekt.

Focus on how to be social, not on how to do social.

Realisaties

Referenties

Fotografie